Wij zijn codekick

Website
Silobouw DecockAl sinds 1981 is Silobouw Decock actief in de varkens, pluim- en rundveeteelt. De sector kent voor hen dus nauwelijks nog geheimen. Ze specialiseren zich in het bouwen, inrichten en automatiseren van varkens- en pluimveestallen, silo’s in polyester of metaal, voeder en ventilatiesystemen. Bovendien hebben ze hun kennis over water- & elektriciteitsvoorzieningen de laatste jaren grondig bijgeschaafd.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

De website van Silobouw Decock was dringend aan vernieuwing toe. Niet alleen de stijl en technische aspecten van de website waren verouderd. Ook de informatie die aan de surfer werd getoond, stemde niet meer overeen met de diensten en kennis die het bedrijf kon aanbieden. Wij gingen de uitdaging aan om de website van een nieuw design te voorzien en de verschillende diensten en producten uitgebreid te beschrijven. 

De oplossing

We bouwden het nieuwe webdesign op uit de bestaande huisstijlkleuren van Silobouw Decock en richtten de websitestructuur in volgens de verschillende diensten per diersoort. Dit zowel in een Nederlandstalige als Franstalige versie. Daarnaast werkten we ook nog een bijhorende brochure uit.