Wij zijn codekick

Updates & insights
uit de digitale wereld


Scroll en lees onze blogposts

Vacature: .NET developer

7/01/2020Ben jij straf in webontwikkeling? Dat moet lukken! CodeKick zoekt namelijk een .NET developer die uitkijkt naar een vaste job in een omgeving waar hij/zij de kans krijgt om volop te groeien. Of je nu al je eerste werkervaring achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten. Bij CodeKick bouw je samen met een prettig gestoord team mee aan uitdagende webprojecten.  

Lees de blogpost

Vacature: .NET consultant

2/01/2020.Net development kent voor jou geen geheimen meer? Jij weet als geen ander welke functionaliteit je klant nodig heeft om te scoren in zijn sector? Of het nu gaat om een eenvoudige webpagina, uitgekiende applicatie of software op maat. Je hecht belang aan het budget van de klant, snapt wat de klant zoekt en weet dat de oplevering van jouw creatie eigenlijk nog maar het begin is. Dan ben jij misschien de .NET consultant waarnaar wij op zoek zijn.

Lees de blogpost

Weet jij wat je verplicht op je website moet vermelden?

25/07/2019Als bedrijf kan je niet meer zonder een professionele website. En hoewel vele bedrijven die ook hebben, voldoen 75% van die websites niet aan de Belgische wettelijke verplichtingen. Daarom zetten we ze voor jou even op een rij.

Lees de blogpost

5 redenen om Google Tag Manager te gebruiken

30/05/2019Voor wie nog nooit van Google Tag Manager hoorde: Google Tag Manager (of kortweg GTM) is een gratis tag management service waarmee je eenvoudig allerlei tags op je website kan plaatsen.

Lees de blogpost

Zou jij je appendix laten verwijderen door je neefje?

20/03/2019Een retorische vraag natuurlijk. Want tenzij je neefje toevallig een gastro-enteroloog is, is hij waarschijnlijk de laatste persoon aan wie je denkt als je jouw appendix zou moeten laten verwijderen. Nee. Je reageert zoals iedereen dat zou doen: je schakelt de hulp van een professional in, toch? Waarom zou je dat dan niet doen voor de ontwikkeling van je eigen website?

Lees de blogpost

Waarom je beter voor software op maat kiest

17/02/2019Als bedrijfsleider of zaakvoerder worstel je elke dag om de correcte balans de vinden tussen de onmiddellijke behoeften van je bedrijf en jouw lange termijnvisie. En ook voor de software die je gebruikt om je bedrijfsprocessen te managen, moet je de keuze maken. Laat je een pakket bouwen? Of beperk je de investering met een kant-en-klaar pakket?

Lees de blogpost