Blog

De digitale wereld draait alsmaar verder en sneller. En omdat we bij CodeKick digital ademen, delen we maar wat graag onze inzichten, meningen en kennis over alles wat online beweegt. Zet je schrap voor een boeiende verzameling aan weetjes, leerrijke artikels en updates over de leefwereld bij CodeKick.

03-12-2021

We staan in de krant! De Krant van West-Vlaanderen pikte onze ongelofelijke groei op en stond te poppelen om het verhaal hierachter te ontdekken. Lees zelf hoe we in amper 6 jaar tijd naar volwaardige KMO uitgroeiden en ook de auteur van deze introtekst aan de haak konden slaan.

Verder lezen
08-09-2021

Na veel speculeren, is de kogel eindelijk door de kerk: je kan vanaf nu ook afbeeldingen toevoegen aan jouw Google-zoekadvertentie! Dankzij deze beeldextensies kunnen ads aantrekkelijker en opvallender gemaakt worden. Zoals bij iedere campagne, zijn er ook hier een aantal aspecten waar je beter rekening mee houdt. We zetten het met plezier allemaal op een rijtje voor jou!

Verder lezen
02-08-2021

Als bedrijfsleider of zaakvoerder worstel je elke dag om de correcte balans de vinden tussen de onmiddellijke behoeften van je bedrijf en jouw lange termijnvisie. En ook voor de software die je gebruikt om je bedrijfsprocessen te managen, moet je de keuze maken. Laat je een pakket bouwen? Of beperk je de investering met een kant-en-klaar pakket?

Verder lezen
24-06-2021

Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in .NET development, stuurden we onze .NET-developer Gaëtan op pad naar Antwerpen voor een training georganiseerd door Azug. Een Belgische gebruikersgroep van Microsoft Azure die zich focust op ontwikkeling en architectuur van het platform.

Verder lezen