Blog

Waarom een mobiele site nu nog belangrijker is geworden

7/06/2017

Als het gaat om internetgiganten dan is Google zeker geen vreemdeling. Hun voortdurend veranderende algoritmen zorgen voor uitmuntend goeie zoekresultaten voor je zoekopdracht. En als je ervoor wil zorgen dat je website, of die nu voor persoonlijk of professioneel gebruik bestemd is, niet te sterk beïnvloed wordt door de laatste wijziging van Google, lees dan vooral verder.

Digitale evolutie: "Fase 3 wordt een revolutie"

20/04/2017

Als iemand ons vraagt naar de geschiedenis van de digitale evolutie, dan delen we die nu in twee delen in. Fase 1 startte in 1995 waar iedereen (tenminste diegene die het zich toen konden permitteren) voor het eerst toegang had tot verschillende websites. Fase 2 is gestart in 2007, met de komst van de eerste iPhone en Facebook die bij het grote publiek bekend raakte.

5 tips om wervende webteksten te schrijven

5/04/2017

In onze vorige blogposts leerden we je al welke afbeeldingen online scoren én hoe je aan een website moet beginnen. Maar we moeten iets bekennen. Over het belangrijkste voor jouw website vertelden we nog niets: de webteksten. Want zeg nu zelf: je website mag nog zo mooi zijn als je zelf wil, zonder bezoekers schiet je er geen bal mee op.

Een eigen website: hoe begin je daar nu aan?

21/03/2017

Een eigen website. Het is één van de eerste en meest logische stappen in het leven van iedere ondernemer of zelfstandige om zijn online aanwezigheid te verhogen. En toch kunnen er heel wat zaken mislopen. Onze ervaring leert dat er heel wat fouten worden gemaakt als het om het (laten) ontwikkelen van je nieuwe website gaat. We zetten ze even voor jou op een rijtje:

CodeKick zoekt sidekick - Junior .NET Developer

3/03/2017

Wil je graag meewerken in een jong & dynamisch bedrijf? Ben je op zoek naar een job die je de kans biedt om het beste van jezelf te geven? CodeKick is op zoek naar jonge, gemotiveerde medewerkers in en rond West-Vlaanderen. Ben jij het talent die wij zoeken?

7 visuals die je content eruit doen springen

22/02/2017

Het belang om online goeie afbeeldingen te gebruiken, gaat verder dan er alleen maar ‘cool en leuk’ uit te zien. Afbeeldingen kunnen de inhoud van je tekst en boodschap versterken. En dat is psychologisch te verklaren. Want een ding is zeker. Ons brein kan beter afbeeldingen verwerken dan tekst. Meer nog: 90% van de informatie die onze hersenen te verwerken krijgen, is visueel. En ze verwerken het zo’n 60.000 keer sneller dan tekst. In deze blog geven we dan ook een overzicht van de 7 meest effectieve type visuals, en waar je ze online kan vinden. Starten doen we met eentje waar je meteen je neus van krult, maar laat ons toch even uitspreken.

Het ABC van direct traffic

6/02/2017

Als we de laatste jaren met iets rond onze oren zijn geslagen, dan is het wel data-driven marketing. Dankzij de digitalisering krijgen marketeers steeds meer inzichten in data van hun klanten en nemen ze op basis daarvan beslissingen. Een toegankelijk medium met enorm veel data is Google Analytics, maar morgen we die data wel zo blind vertrouwen? En hoe moeten we die gaan interpreteren?

6 redenen waarom jij Office 365 moet hebben

24/01/2017

Weet jij wat je hebt moeten doen om te staan waar je nu staat? Gewoon kijken naar hoe de wereld aan je voorbijging, is waarschijnlijk niet jouw antwoord. Innovatie en zoeken naar opportuniteiten daarentegen liggen misschien al dichter bij de waarheid. Niet?

Google straft pop-up advertenties af

23/01/2017

Heb jij ook een hekel aan pop-up advertenties en interstitials (die paginagrote advertenties die over je volledige browserscherm verschijnen) tijdens het surfen op je mobiele toestel Wel dan hebben we goed nieuws voor jou: Google zal ze jou minder laten zien. Want dankzij een nieuwe regelgeving zullen de mobiele webpagina’s, die deze advertenties laten zien, in de Google-ranking naar beneden tuimelen.

Getest: Hoe geef je de prijzen op je webshop het best weer?

11/01/2017

Associëren online shoppers de kosten van het product met de lengte van de prijs? Dat is de vraag waarop deze test jou het antwoord geeft. Welke versie converteert het best denk jij?

Cadeaus voor kerst? Gedaan met de stress dankzij deze Belgische app

21/12/2016

Je hebt het vast en zeker ook al gedacht: “wat moet ik in godsnaam kopen met kerst voor die persoon?” Of “Met wat kan ik mijn partner of familie dit jaar weer verrassen?”. Elk jaar weer hetzelfde liedje. Maar geen paniek! Dit jaar is er licht aan het einde van die helse cadeauzoektocht: de nieuwe app ‘Gifts By Sir’ belooft de komende dagen en weken jouw shoppingsassisent bij uitstek te worden. Je bepaalt je budgetrange, beantwoordt een aantal doordachte ja/nee-vragen over de gelukkige en voilà, de app doet je enkele leuke voorstellen. ‘Gifts by Sir’ werkt hiervoor samen met lokale handelaars en webwinkels die jouw cadeau ingepakt aan huis leveren. Vaarwel cadeaustress en kerstshoppen in drukbevolkte winkelstraten. O ja: en tot nooit meer.

Welk effect heeft een timer in e-commerce?

2/12/2016

Onlangs vonden we een interessante studie die we toch graag even met jullie willen delen. Welk effect heeft het toevoegen van een timer namelijk op een webshop? Is er dan een verandering in het koopgedrag van de surfer. Of is het gewoon een extra feature om je website op te vullen?

Cookies op je website: waar moet je nu op letten?

22/11/2016

Je bent niet verplicht om cookies op je website of webshop te plaatsen en toch worden vele websites ermee uitgerust. Waarom? Wie zijn ze? Wat doen ze? En vooral: waar moet je nu op letten?

Het contactformulier links of rechts plaatsen? Daar denk je best 2 keer over na

15/11/2016

Welke versie werkt het best? Of met andere woorden: welk webformulier levert de meeste conversies (ingevulde formulieren) op? Versie A met het formulier aan de linkerzijde. Of versie B, waar het formulier rechts staat?

Mobiele websitebezoeken overstijgen voor het eerst desktop bezoeken

7/11/2016

Ons surfgedrag online wordt steeds mobieler. Volgens het gegevensbedrijf StatCounter was oktober de eerste maand ooit waar er meer webpagina’s via een mobiel toestel (smartphone of tablet) werden bekeken dan met een vaste computer.