Blog

De digitale wereld draait alsmaar verder en sneller. En omdat we bij CodeKick digital ademen, delen we maar wat graag onze inzichten, meningen en kennis over alles wat online beweegt. Zet je schrap voor een boeiende verzameling aan weetjes, leerrijke artikels en updates over de leefwereld bij CodeKick.

06-03-2023

TORHOUT CodeKick, het Torhoutse softwarebedrijf van de vennoten Anthony Claeys (33) en Kevin Cloet (32), is verhuisd van de Bruggestraat naar de Ambachtstraat. Dat moest ook wel, want de onderneming blijft maar groeien en telt sinds de prille start in 2015 intussen al 27 medewerkers, de zaakvoerders inbegrepen.

Verder lezen
01-03-2023

Ieder jaar worden er per provincie 250 bedrijven geselecteerd voor de Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die bestempeld worden als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven en een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. En dit jaar maakt CodeKick trots deel uit van deze bedrijven.

Verder lezen
03-12-2021

We staan in de krant! De Krant van West-Vlaanderen pikte onze ongelofelijke groei op en stond te poppelen om het verhaal hierachter te ontdekken. Lees zelf hoe we in amper 6 jaar tijd naar volwaardige KMO uitgroeiden en ook de auteur van deze introtekst aan de haak konden slaan.

Verder lezen
08-09-2021

Na veel speculeren, is de kogel eindelijk door de kerk: je kan vanaf nu ook afbeeldingen toevoegen aan jouw Google-zoekadvertentie! Dankzij deze beeldextensies kunnen ads aantrekkelijker en opvallender gemaakt worden. Zoals bij iedere campagne, zijn er ook hier een aantal aspecten waar je beter rekening mee houdt. We zetten het met plezier allemaal op een rijtje voor jou!

Verder lezen