Websites op maat laten maken

Op zoek naar een professionele website die eruit springt én goed scoort in Google? Dan ben je alvast goed op weg. Want jouw klanten googelen alsmaar vaker. Thuis én onderweg. Op hun pc, tbalet of smartphone. Het is us vna uiterst belang dat je online aanwezig bent en dat met een website die scoort! Gelukkig kom je bij een echte expert terecht. Wij realiseren jouw nieuwe website met oog op design, professionaliteit én conversie. Want een kwalitatieve website is het begin van een succesvolle verkoop.

“We don't just build websites, we build websites that SELLS.”

― Christopher Dayagdag

 

Vertrouw op .NET expertise

Zeg niet zomaar website tegen jouw nieuw digitaal platform. Want we steken niet onder stoelen of banken dat onze kennis veel verder reikt dan een simpele, informatieve website bouwen. Wij maken professionele websites op maat van ambitieuze bedrijven die een echte beleving zoeken voor hun klanten. Websites die resultaat opleveren en je een stapje voor geven op je concurrenten. Die digitale beleving en aanwezigheid wordt alsmaar belangrijker: daarom kies je best voor een professionele partner in plaats van je buurman die er wel 'het één en ander van kent' (tenzij je buurman bij CodeKick werkt natuurlijk).

Wij zijn jouw partner om je digitaal te laten groeien. 

Bij CodeKick weten we van aanpakken. We bezorgen onze klanten een site die volledig in lijn ligt met hun noden en wensen, zowel qua functionaliteiten als qua design. Een 100% op maat gemaakte site, waarvan je de inhoud bovendien makkelijk zelf kan aanpassen dankzij ons exclusieve CMS-systeem.

Hoe we jouw website doen werken

Onze websites zijn niet alleen staaltjes van techisch kunnen. Wij zorgen ervoor dat jouw site scoort bij je klanten. Eentje die hoog in de zoekresultaten komt van Google en responsive is. Desktop, tablet of smartphone. Jouw website zal op elk toestel optimaal raadpleegbaar zijn.

Wist je trouwens dat we je ook kunnen helpen om je website en bedrijf (beter) in de markt te zetten? Met onze grote kennis van content marketing laten we jouw bedrijf boven zichzelf uitstijgen. Content marketing is een heel ruime term, waaronder bijvoorbeeld E-mail marketing, Sociale Media Marketing en SEO vallen. Dat laatste is meteen ook een heel belangrijke factor als je jouw site wil zien glunderen bovenaan de zoekresultaten. Ook SEA en Sociale Media Marketing is belangrijk wanneer je jouw site op een pilaar wil zien staan. Hoe meer bereik, hoe beter de resultaten.

We helpen je wegwijs in deze digitale jungle en zorgen ervoor dat je het juiste strategische pad volgt en hiervoor de correcte tools inschakelt.

► Grijp nu je kans en pluk de vruchten ervan.