CRM, ERP & PIM

Op zoek naar een manier om eindelijk komaf te maken met al die papieren facturen en rapporten? Bij CodeKick ben je aan het juiste adres. Samen zetten we de stap naar een efficiëntere manier van werken dankzij een passende bedrijfstool of werkende bedrijfssoftware.

“A good ERP is more than just good software. It involves an institutional commitment to connecting people, processes, and resources. This will be achieved by developing sound data practice as part of a borader University-wide web strategy.”

― James Young

 

Voor een efficiëntere bedrijfsvoering

Met een passende tool of op maat gemaakte software doe je de bedrijfsprocessen alleen maar ten goede. Je ondersteunt en verbetert ze op een manier die enkel software kan: je maakt het gebruiksvriendelijker en toegankelijker. Het resultaat van deze investering uit hem dan ook in een hogere productiviteit van je bedrijf en tevreden werknemers.

Een tool voor jouw organisatie

We helpen je uit de nood door een toekomstgerichte oplossing te vinden voor jouw vraag. We creëren duidelijke inzichten in jouw noden en bieden een op maat gemaakte tool of software die meegroeit met jouw organisatie. 

 

Had je graag een uiteenlopende klantenbeheer op maat gezien? Geen probleem.

Of liever een volledige digitalisering van jouw administratie? Geen probleem.

Productassortiment koppelen aan dit alles? Ook geen probleem.

 

► Laten we samen aan een oplossing werken voor jouw uitdaging!