Straffe digitale oplossingen die
impact creëren. Met een focus op jou,
de eindgebruiker

Ontwikkeling

CodeKickers zijn gepassioneerd door het internet en alles wat zich erop én errond afspeelt. We geloven dat gebruiksvriendelijke en toegankelijke digitale producten, toepassingen, websites en apps de wereld mooier maken. Daarom helpen we maar al te graag ambitieuze organisaties om hen op weg te zetten naar betere business met innovatieve digitale tools.

Design & visualisatie

Bij CodeKick bouwen we niet alleen een performante digitale oplossing. Nee. We zorgen ervoor dat jouw applicatie, website of webshop als een paal boven water staat en uitblinkt door z'n uitstekend design. Onze designers maken er een erezaak van om jouw project een gezicht te geven dat in lijn ligt met je merk, waardes en doelstellingen. Daag jij ze uit?

Digital Marketing

Jouw online verhaal stopt voor ons niet bij de lancering van je project. Het is de missie van onze marketing masterminds om je boodschap of product tot het juist publiek te brengen, je doelstellingen te halen en zelfs te overtreffen. Ze zetten alles aan het werk om elke actie te onderbouwen met een doordachte strategie en jouw merk online te laten groeien.