Straffe digitale oplossingen die
impact creëren. Met een focus op jou,
de eindgebruiker

Ontwikkeling

CodeKickers zijn gepassioneerd door het internet en alles wat zich erop én errond afspeelt. We geloven dat gebruiksvriendelijke en toegankelijke digitale producten, toepassingen, websites en apps de wereld mooier maken. Daarom helpen we maar al te graag ambitieuze organisaties om hen op weg te zetten naar betere business met innovatieve digitale tools.

Design & visualisatie

Bij CodeKick bouwen we niet alleen een performante digitale oplossing. Nee. We zorgen ervoor dat jouw applicatie, website of webshop als een paal boven water staat en uitblinkt door z'n uitstekend design. Onze designers maken er een erezaak van om jouw project een gezicht te geven dat in lijn ligt met je merk, waardes en doelstellingen. Daag jij ze uit?

Opleidingen

Ontdek onze softwareopleidingen die voldoen aan de KMO-portefeuille. Profiteer van financiële steun voor uw trainingen en blijf binnen de wettelijke richtlijnen. Investeer in uw bedrijfsgroei met erkende opleidingen die uw personeel voorbereiden op succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.