Wij zijn codekick

WEBSITE
Kris Van De KeereZaakvoerder Kris is al sinds zijn achttiende actief in de bouwsector. De liefde voor de sector en het bouwen is zo groot dat hij de ambacht in eigen naam wou uitoefenen. En zo geschiede. In 1996 richt hij zijn eigen zaak op onder eigen naam. Ondertussen heeft Kris Van de Keere tonnen ervaring opgedaan in een zeer snel evoluerende sector. Het bedrijf is op heden uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Een woning gaat jaren mee, een website daarentegen is een minder lang leven beschoren. Ook de website van Kris Van De Keere had ondertussen zijn beste jaren achter de rug en was toe aan vernieuwing. Bovendien bestond het grootste deel van de website uit foto’s van verouderde realisaties. Wij gingen de uitdaging aan om de website in een volledig jasje te steken.

De oplossing

De nieuwe website van Kris bestaat uit verschillende leuke grafische elementen om het voor de surfer aangenaam te maken om op de website rond te kijken. Naast het webdesign leverden we ook de webteksten aan.