Wij zijn codekick

Website
KAC BeverhoutKoninklijke Atletiek Beverhout is een club waarbij wedstrijdatletiek de kernopdracht is. Hun aanbod? Van sprint en afstandsnummers tot spring- en werpdisciplines. Een club die een bijzonder aandacht geeft aan de jongste atleten. Ze brengen hen atletiek vanuit een speelse aanpak, leren jongeren ontdekken wat hun lichaam kan. Samen sporten, samen plezier maken, samen uitdagingen aangaan, samen winnen of … verliezen. Een hart voor elkaar.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

De atletiekclub hangt als een blok aan elkaar waardoor de vele wedstrijden onder de verschillende disciplines en leeftijdscategorieën op de voet worden opgevolgd door de leden, familie, vrienden en kennissen. Met een enthousiaste verslaggever is een update over elke wedstrijd geen probleem, alleen was de website sterk verouderd en helemaal niet mobielvriendelijk. Tijd voor een nieuwe site, in een nieuw jasje en helemaal verslaggever proof!

De oplossing

CodeKick stond in voor het webontwerp en webontwikkeling van de nieuwe website. We kozen voor een frisse look waarbij de nieuwsberichten, wedstrijdverslagen -en uitslagen van de club centraal staan. Om nieuwe leden te kunnen aantrekken, plaatsen we interessante links prominent in beeld en kozen we voor een simpele menustructuur. De nieuwe website is door de organisatie volledig aanpasbaar en te beheren.  

 

Bezoek de website