Wij zijn codekick

Webapplicatie
HeerlijkVlees(H)eerlijk Vlees zorgt voor superieur en kwaliteitsvol vlees via de korte keten. Ofwel: rechtstreeks van producent naar de consument. Op die manier dragen ze hun steentje bij aan de ecologische voetafdruk door de bevolking aan te sporen om lokaal vlees te consumeren. Hun dieren worden met veel liefde verzorgd, waarbij ze veel aandacht schenken aan de gezondheid en welzijn ervan. Deze respectvolle aanpak zorgt voor vlees van superieure kwaliteit.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Consumenten kiezen vandaag vooral voor gemak. Hen overtuigen om speciaal naar de hoeveslagerij te rijden om vlees te halen is dus een hele opdracht. Tenslotte hebben ze toch ook vlees in de supermarkt? Heerlijk vlees was dus op zoek naar een oplossing voor dit probleem. Hoe kunnen ze hun vlees en andere hoeveproducten zo efficiënt mogelijk tot bij de consument brengen? 

De oplossing

Het antwoord op die vraag was vrij simpel: ga digitaal! 

Via een webapplicatie maakten we het voor de consument mogelijk om varkens-, runds- én schapenvlees online te bestellen in de vorm van pakketten. Die bestellingen kan Heerlijk Vlees makkelijk opvolgen, voorbereiden en klaarleggen in de winkel voor de klant. 

Dankzij de webapplicatie zorgden we niet alleen voor een makkelijk systeem, maar ook voor een ecologisch systeem. Want Heerlijk Vlees heeft nu een duidelijk overzicht van de vraag naar hun vlees waardoor ze op het juiste moment dieren kunnen slachten.

Naast de webapplicatie ontwikkelden we voor Heerlijk Vlees een nieuwe huisstijl met logo. Die stijl trokken we meteen door in de nieuwe webapplicatie en de andere communicatiedragers.