Wij zijn codekick

Updates & insights
uit de digitale wereld


Scroll en lees onze blogposts

De meest gezochte zoekopdrachten van de Belgen in 2017

13/12/2017Naar goede gewoonte onthulde Google de meest trending zoekopdrachten van 2017 voor België en de rest van de wereld. Google Trends bracht de zoekopdrachten die de sterkste en snelste stijging kenden in vergelijking met 2016 in kaart en maakte een overzicht van wat er dit jaar hot was. Volgens Michiel Sallaets, Communications Manager Google Benelux, laten de overzichten van trending zoekopdrachten goed zien wat een land het afgelopen jaar heeft beziggehouden.

Lees de blogpost

Conversion Day 2017: de weg naar meer conversies

1/12/2017Conversion Day vond dit jaar plaats in Autoworld Brussel: een prachtige locatie aan het Jubelpark waar honderden wagens keurig afgestoft naast elkaar gestald staan. De geschiedenis van de automobielsector stond er in pril contrast met de toekomst van online en digital marketing. En hoewel beide onderwerpen even boeiend zijn (tenminste voor een autoliefhebber als ik), gaan we het hier over digital marketing hebben. Over wat ik aan insights en inspiratie mee naar huis nam.

Lees de blogpost

Google zet wachttijden bij zoekresultaten restaurants

8/11/2017Als het om een lekker bord pasta of een perfect gebakken steak gaat, durven mensen weleens lang te wachten om maar van hun favoriete comfort food te kunnen genieten. Om toch een beter inzicht te geven in hoe lang je precies moet wachten gaat Google binnenkort bij zoekresultaten van restaurants tonen hoe lang het gebruikelijk duurt om een tafel te krijgen zonder reservering. De functie moet ook zijn weg vinden naar Google Maps.

Lees de blogpost

Hoe repareer je een toilet (en andere dingen die je niet zou kunnen zonder Search)

9/10/2017Elk jaar komen miljoenen mensen naar Google om te zoeken naar nieuws en informatie die de wereld om hen helpt begrijpen. Terwijl mensen vaak zoeken naar nieuws, de laatste sportscores, of wat er in een lokale bioscoop speelt, kijken ze vaak ook naar antwoorden over hoe ze de spullen rondom hen kunnen herstellen.

Lees de blogpost

Het zoekmachine-optimalisatie proces

25/09/2017Zoekmachine optimalisatie is een proces dat bestaat uit verschillende onderdelen. Met elke stap maken we je website een stuk beter, waardoor je hoger in Google komt te staan. De optimalisatie begint bij de verbetering van je website: de technische opbouw, de inhoud en de links van en naar je website. Het optimaliseren voor zoekmachines is een zeer technisch verhaal en verdelen we onder in 4 stappen.

Lees de blogpost

6 redenen waarom jij Microsoft Office 365 moet hebben

24/01/2017Weet jij wat je hebt moeten doen om te staan waar je nu staat? Gewoon kijken naar hoe de wereld aan je voorbijging, is waarschijnlijk niet jouw antwoord. Innovatie en zoeken naar opportuniteiten daarentegen liggen misschien al dichter bij de waarheid. Niet?

Lees de blogpost