Blog

De digitale wereld draait alsmaar verder en sneller. En omdat we bij CodeKick digital ademen, delen we maar wat graag onze inzichten, meningen en kennis over alles wat online beweegt. Zet je schrap voor een boeiende verzameling aan weetjes, leerrijke artikels en updates over de leefwereld bij CodeKick.

02-08-2021

Als bedrijfsleider of zaakvoerder worstel je elke dag om de correcte balans de vinden tussen de onmiddellijke behoeften van je bedrijf en jouw lange termijnvisie. En ook voor de software die je gebruikt om je bedrijfsprocessen te managen, moet je de keuze maken. Laat je een pakket bouwen? Of beperk je de investering met een kant-en-klaar pakket?

Verder lezen
24-06-2021

Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in .NET development, stuurden we onze .NET-developer Gaëtan op pad naar Antwerpen voor een training georganiseerd door Azug. Een Belgische gebruikersgroep van Microsoft Azure die zich focust op ontwikkeling en architectuur van het platform.

Verder lezen
06-05-2021

Bij CodeKick kiezen we altijd voor de meest performante oplossing als het om jouw webapplicatie gaat. Ook voor betalingen, gekoppeld aan je website, applicatie of platform is dat niet anders. Sinds jaar en dag maken we voor de projecten die we opleveren gebruik van Mollie. Mollie is de koploper op het gebied van online betalen en dat vertaalt zich in een klantenbestand om u tegen te zeggen Net daarom zijn we trots om te melden dat CodeKick officieel Mollie-partner is.

Verder lezen
20-01-2021

Als bedrijf kan je niet meer zonder een professionele website. En hoewel vele bedrijven die ook hebben, voldoen 75% van die websites niet aan de Belgische wettelijke verplichtingen. Daarom zetten we ze voor jou even op een rij.

Verder lezen