Wij zijn codekick

Updates & insights
uit de digitale wereld


Scroll en lees onze blogposts

NIEUW: Beeldextensies in jouw Google-advertentieNa veel speculeren, is de kogel eindelijk door de kerk: je kan vanaf nu ook afbeeldingen toevoegen aan jouw Google-zoekadvertentie! Dankzij deze beeldextensies kunnen ads aantrekkelijker en opvallender gemaakt worden. Zoals bij iedere campagne, zijn er ook hier een aantal aspecten waar je beter rekening mee houdt. We zetten het met plezier allemaal op een rijtje voor jou!

Lees de blogpost

CodeKick officieel Mollie partner

21/02/2020Bij CodeKick kiezen we altijd voor de meest performante oplossing als het om jouw webapplicatie gaat. Ook voor betalingen, gekoppeld aan je website, applicatie of platform is dat niet anders. Sinds jaar en dag maken we voor de projecten die we opleveren gebruik van Mollie. Mollie is de koploper op het gebied van online betalen en dat vertaalt zich in een klantenbestand om u tegen te zeggen, met o.a. Studio 100, Tomorrowland, Douwe Egberts, Moët & Chandon en de afgelopen Rode Neuzen acties van Q-music die het betalingssysteem gebruiken. Net daarom zijn we trots om te melden dat CodeKick officieel Mollie-partner is.

Lees de blogpost

Vacature: .NET developer

7/01/2020Ben jij straf in webontwikkeling? Dat moet lukken! CodeKick zoekt namelijk een .NET developer die uitkijkt naar een vaste job in een omgeving waar hij/zij de kans krijgt om volop te groeien. Of je nu al je eerste werkervaring achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten. Bij CodeKick bouw je samen met een prettig gestoord team mee aan uitdagende webprojecten.  

Lees de blogpost

Vacature: .NET consultant

2/01/2020.Net development kent voor jou geen geheimen meer? Jij weet als geen ander welke functionaliteit je klant nodig heeft om te scoren in zijn sector? Of het nu gaat om een eenvoudige webpagina, uitgekiende applicatie of software op maat. Je hecht belang aan het budget van de klant, snapt wat de klant zoekt en weet dat de oplevering van jouw creatie eigenlijk nog maar het begin is. Dan ben jij misschien de .NET consultant waarnaar wij op zoek zijn.

Lees de blogpost

Weet jij wat je verplicht op je website moet vermelden?

25/07/2019Als bedrijf kan je niet meer zonder een professionele website. En hoewel vele bedrijven die ook hebben, voldoen 75% van die websites niet aan de Belgische wettelijke verplichtingen. Daarom zetten we ze voor jou even op een rij.

Lees de blogpost

5 redenen om Google Tag Manager te gebruiken

30/05/2019Voor wie nog nooit van Google Tag Manager hoorde: Google Tag Manager (of kortweg GTM) is een gratis tag management service waarmee je eenvoudig allerlei tags op je website kan plaatsen.

Lees de blogpost