Webdesign op maat

Bezoekers kijken op vandaag niet alleen meer naar je producten of services, maar ook naar de beleving die ze ervaren bij het bezoeken van je website. Nu meer dan ooit speelt een creatief en kwalitatief design een zeer belangrijke rol. Een website hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel te kosten om hieraan te voldoen. We luisteren openhartig naar jouw doelen en budget. Op basis daarvan doen we een eerste voorstel, waar meer dan voldoende ruimte is voor feedback. Dit noemen we een wireframe.

De weg op en naar je nieuwe website

Vooraleer we van start gaan met het design van jouw website, bekijken we hoe klanten jouw product of service beleven. We gaan dieper kijken naar hun customer journey (de weg die een klant aflegt vanaf het eerste contact tot de effectieve aankoop) en bepalen dan hoe een website eruit moet zien.

CodeKick staat niet enkel in voor het maken van nieuwe websites. We nemen met veel plezier jouw bestaande website over, om die nadien eventueel te optimaliseren. We gaan voor professionele websites die de aandacht trekken.

 

Laat je webdesign ook scoren

Nu je gloednieuwe website online gedesigned is, moet je ook even nadenken over je vindbaarheid in Google. Dat houdt in dat (potentiële) klanten je moeten kunnen terugvinden als ze zoeken naar jouw bedrijfsactiviteiten en regio. Om je ook daarmee verder te kunnen helpen, bieden we een SEO-pakket aan die van jouw website de ster van Google wordt. We zorgen voor een goed vindbare website door onze expertise toe te passen op jouw website. 

► Grijp nu je kans en pluk de vruchten ervan.