Wij zijn codekick

Website
Rogiers TechnicsWie zijn huis renoveert heeft niet alleen hulp nodig van een echte vakman om zijn of haar woning 100% op de persoonlijke behoeften af te stemmen, maar ook om alle technische installaties zo perfect mogelijk te installeren. Birgen Rogiers helpt je doorheen het renovatieproces en voert alle sanitaire werken in huis uit.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Birgen Rogiers was online nog niet vindbaar. Een gemiste kans als je het ons vraagt. Want vaak begint de zoektocht naar een loodgieter of sanitair installateur bij Google. Kom je daar niet in de zoekresultaten te staan, is de kans klein dat je klanten zal winnen. Dat besefte Birgen ook en dus was er nood aan een informatieve website waar zijn diensten worden voorgesteld en zijn contactgegevens online worden opgepikt.

De oplossing

CodeKick bouwde een aantrekkelijke website uit die perfect aansluit bij de huisstijl die Birgen recent had laten wijzigen voor zijn offline communicatie. We zorgden ervoor dat zijn diensten duidelijk naar voren komen en de nodige informatie over deze diensten te vinden valt. Bovendien maakten we het de surfer makkelijk om contact op te nemen met Birgen voor een mogelijke offerte. We stonden in voor het webdesign, de ontwikkeling en copywriting.