Wij zijn codekick

Website
PromarketVerstuur jij regelmatig een huis-aan-huis-bedeling of direct mail via bpost? Wacht dan nog even om naar het postkantoor te rennen en maak kennis met onze klant Promarket. Ze zijn erkend bpost partner en begeleiden jouw zending van A tot Z. Zo zorgen ze voor je ontwerp, drukwerk en bedeling. En dat tegen voordelige tarieven.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Promarket was op zoek naar een grondige vernieuwing van hun website. Promarket pakte uit met een grootse actie in een vernieuwde huisstijl en de website mocht natuurlijk niet achterblijven. Sterker nog: de website moest de campagne nog kunnen versterken. Een duidelijke structuur, aantrekkelijk om te bekijken en voldoende informatie op een luchtige manier gaan voorstellen. Dat was onze opdracht. Challenge accepted. 

De oplossing

CodeKick bouwde de website uit volledig op de nieuwe huisstijl en look & feel van de campagne ‘De Truuk Met De Duif’. Het webdesign sluit nauw aan bij de offline communicatie die door Promarket wordt gebruikt en geeft extra informatie bovenop de mailing die ze voor deze campagne uitstuurden. De beelden uit de campagne werden geïntegreerd op de website zonder dat deze de volledige website maken of kraken. Daarnaast werd een op maat gemaakt contactformulier voorzien om sneller bestellingen.