Wij zijn codekick

Website
PiccolootjeElke werkdag kan je bij ’t Piccolootje terecht voor een heerlijk ontbijt, ovenverse belegde broodjes, knapperige koffiekoeken en andere snacks. Naast het vast aanbod serveren ze elke dag enkele suggesties. In de winter meestal verse dagsoep en in de zomer een fris slaatje. Een volledig overzicht van hun aanbod vind je uiteraard op hun gloednieuwe website.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

De broodjeszaak in Torhout had nog geen website en was online enkel op Facebook aanwezig. Hoogtijd voor verandering dacht eigenaar Kris. Hij stapte op ons af met de vraag of we hen konden helpen met het uitbouwen van een nieuwe huisstijl en een daarbij passende website waarop het aanbod broodjes en manden terug te vinden is. 

De oplossing

Vooraleer we aan de website startten, werkten we een nieuwe huisstijl uit met nieuw logo en kleuren. Het logo werd na goedkeuring meteen ingezet voor de nieuwe broodzakken, naamkaartjes en andere offline communicatie van de broodjeszaak. Eens de huisstijl vastlag ontwikkelden we een nieuwe website waar het aanbod van de zaak centraal staat. De volledige menukaart inclusief prijzen is terug te vinden op te website en bestellen werd vereenvoudigd door een aparte bestelpagina aan te maken waarnaartoe je vanaf elke pagina op de website kan surfen.