Wij zijn codekick

Website
PatellaSinds 1988 staat Patella garant voor topkwaliteit als distributeur van chirurgisch materiaal aan hoofdzakelijk Belgische ziekenhuizen. Het is dan ook met de grootste passie en gedrevenheid dat Patella de klanten bijstaat met advies op maat. Ze ondersteunen u met stabiliteit en duurzaamheid bij het uitbouwen en onderhouden van een instrumentarium en denken met u én de fabrikant mee om zo tot innovatieve oplossingen te komen voor elke situatie en u state-of-the-art instrumenten aan te bieden.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Patella is al jaren gekend in de wereld van chirurgisch materiaal en de mogelijkheden binnen de sector zijn quasi eindeloos door hun expertise binnen het vak. Om hun expertise te etaleren naar de buitenwereld toe, was Patella op zoek naar een nieuwe website dat nauw aansluit bij hun vernieuwde huisstijl en hun assortiment duidelijk maakt.

De oplossing

CodeKick stond in voor het webontwerp, webontwikkeling en de fotografie. In samenspraak met de klant kozen we ervoor om het bedrijf centraal te plaatsen. De website bestaat uit hun verschillende kleuren die doorheen de huisstijl elk voor hun eigen onderdeel staan.