Wij zijn codekick

Website
Lakkerij Van WassenhoveAl meer dan 3 generaties lang specialiseren ze zich bij Lakkerij Van Wassenhove in het nat -en poederlakken van kleine stukken op ferro en non-ferro materialen. Hun jarenlange kennis stelt hen ertoe in staat om kleine, specifieke stukken van de beste lakbehandeling te voorzien.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Lakkerij Van Wassenhove terug op de kaart zetten. Dat was de opdracht die CodeKick mocht ontvangen. De sterk verouderde website was dringend aan een opknapbeurt toe en representeerde de kwaliteit niet meer waarvoor de lakkerij stond. Een nieuwe frisse wind in hun digitale aanwezigheid. 

De oplossing

Om de lakkerij opnieuw op de digitale kaart te zetten, hebben we de huisstijl van de lakkerij naar anno 2018 gebracht. Het logo kreeg een update en in het verlengde daarvan zorgden we voor een fris en duidelijk webdesign op maat waar hun realisaties en specialisaties in de verf worden gezet. We namen de website van A tot Z volledig onderhanden en stonden inn voor het ontwerp, de ontwikkeling, teksten en fotografie. Naast de website voorzagen we Lakkerij Vanwassenhove ook van nieuwe naamkaartjes en enveloppes.