Wij zijn codekick

Ontdek Kurt Katana


Scroll en ontdek meer

Meester van de magie
Kurt KatanaGeboren en getogen in de horeca entertainde Kurt al van kindsbeen af de klanten in het café van zijn ouders. Toen al verbaasde hij iedereen met zijn goocheltrucs. Maar Kurt had ook nog een andere passie: muziek. Tijdens zijn studies was hij al actief in gerenommeerde discotheken over het ganse land. In 1994 besluit Kurt om van zijn passies, zijn beroep te maken en om op te treden als goochelaar/illusionist en DJ onder de naam ‘Kurt Katana’.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Kurt is een man met vele talenten die zeker niet mag ontbreken op je evenement. Daar is Kurt zelf ook van overtuigd. Alleen was zijn vorige website minder overtuigend. Daarom ging Kurt op zoek naar een partner die zijn website opnieuw leven kon inblazen en zijn boekingen een boost te geven. En dat allemaal voor zijn auditie bij Belgium’s Got Talent 2016 in de ether ging. Challenge accepted!

De oplossing

Dat we kunnen toveren is misschien een utopie, maar met de nieuwe website van Kurt komen we toch dicht in de buurt. CodeKick haalde al zijn trucen boven om in een recordtempo de website op poten zetten. Het design ligt volledig in de stijl van Kurt Katana. De video op de achtergrond spreekt dan weer meteen tot de verbeelding en laat de bezoeker verleiden tot meer. Kurt mocht via de website al verschillende aanvragen ontvangen voor evenementen. Missie geslaagd, als je ’t ons vraagt.