Wij zijn codekick

Website & online begeleiding
Koffiebranderij DumolynSinds 1953 brandt de familie Dumolyn al koffie met hart en ziel. Roger Dumolyn begon de zakens, schoonzoon Emiel Croquet nam veertig jaar later met trots het roer over. Sinds 2016 runt Christophe Croquet, de zoon van Emiel de zakens. Met als doel de branderij nieuw leven in te blazen, speelt hij elke dag in op de verschillende trends en evoluties die er zijn. Ondertussen kun je bij Koffiebranderij Dumolyn terecht voor 11 verschillende variëteiten koffie, allemaal gebrand op de slowroast methode waarvoor ze gekend zijn. Christophe vond dat het hoog tijd werd om de site onder handen te nemen en daar helpen we hem graag mee verder. Ook voor het beheer van zijn social media-kanalen klopte Christophe bij CodeKick aan.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Christophe wil sinds zijn overname in 2016 graag wat vernieuwing in het leven van Koffiebranderij Dumolyn brengen. Vernieuwde smaken zijn in opmars, maar ook de klassieke zetmethodes zijn weer helemaal trendy. Arabicakoffiebonen liggen aan de basis van al de koffiesoorten. Aansluitend had hij graag social media-kanalen die leven. Daar konden we natuurlijk geen neen tegen zeggen.

De oplossing

Samen bekeken we de mogelijkheden en kozen we voor een website die een warm gevoel creeërt tijdens je bezoek. Je kan de bonen als het ware ruiken vanuit je zetel. Christophe koos in samenspraak met ons voor een gestructureerde site voorzien van alle informatie die je maar kan bedenken, incl. overzicht van de producten. Aansluitend kwam er een webshop die we, om binnen het budget te blijven, via Shopify designde. Zowel de Instagram als Facebook-pagina liggen binnen het creatieve beheer van CodeKick.

 

Check zijn Facebook- en Instagram-pagina.