Wij zijn codekick

Website
Freinetschool GitsFreinetschool Gits opent in september 2018 de schoolpoorten. De school ligt in een erg rustige en groene omgeving. Vanop de berg, waar de school ligt, heb je een heerlijk uitzicht. Voor de kinderen van deze school staat alvast een gemotiveerd schoolteam klaar. Een mix van ervaren Freinetwerkers en starters met de juiste drive.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Een nieuwe school betekent ook een nieuwe huisstijl én een pak nieuwe informatie voor toekomstige leerlingen. Die informatie moet natuurlijk ergens gecentraliseerd staan. De keuze voor een overzichtelijke website was dan ook snel gemaakt. Al moest die huisstijl en de website wel de speelsheid waarvoor het Freinetonderwijs staat goed weerspiegelen.

De oplossing

CodeKick stond in voor het webontwerp, huisstijl en webontwikkeling van Freinetschool Gits. Het speelse karakter van de school uit zich in de gloednieuwe huisstijl met frisse en opvallende kleuren. Die stijl werd doorgetrokken naar het webontwerp waar gekozen werd voor een niet-standaard indeling om de speelsheid extra in de verf te plaatsen. Het eindresultaat is een website waar zowel leerkrachten, toekomstige leerlingen en sympathisanten alle nodige informatie terugvinden.