Wij zijn codekick

website
De Ridder bvbaDe Ridder is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande elektriciteitswerken, dit voor zowel nieuwbouw- als voor renovatieprojecten waarbij altijd een snelle en klantvriendelijke service wordt geboden aan een correcte en eerlijke prijs. Het succes van de onderneming is dan ook gebaseerd op een aantal kernwaarden zoals kwaliteit, betrouwbaarheid, organisatie en vakmanschap.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Anthony De Ridder, zaakvoerder van De Ridder bvba, besefte als ondernemer snel dat online aanwezigheid belangrijk was en startte vrij snel met zijn eigen website. Echter was deze website voor hem zelf niet gebruiksvriendelijk en ook de kosten liepen bij de vorige partij hoog op voor het resultaat dat online stond. Anthony daagde ons uit om zijn website te voorzien van een volledig nieuw design waar de content makkelijk aan te passen valt.

De oplossing

We zijn meteen met volle goesting aan dit project begonnen en bouwden een nieuw webdesign uit. We kozen voor een design met veel witruimte om voldoende adem te geven aan de informatie die op de website terug te vinden is. De hoofddiensten van de firma staan meteen duidelijk zichtbaar op de homepagina als extra navigatie.