Wij zijn codekick

Website
Dakwerken Logghe PrinsieDakwerken Logghe Prinsie is ontstaan uit de overname van Dakwerken Logghe Martin bvba door Bert Prinsie. Martin was actief op zoek naar een overnemer voor zijn bedrijf zodat hij zich terug 100% kan focussen op wat hij het liefst doet: zelf terug actief op de werven zijn. Samen met Bert vormt hij de ideale tandem die, samen met het jonge en dynamische team, dag-in-dag-uit de klanten tevredenstellen. Een tandem die samen al meer dan 40 jaar ervaring heeft in alle dakwerken.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Uit de overname ontstond een nieuwe firma met nieuwe naam. Nog zoekende naar een eigen identiteit met voldoende herkenbaarheid naar de alreeds goeie naamsbekendheid. Er was nood aan een nieuwe website met bijhorende huisstijl én vooral een digitaal visitekaartje met voor zichzelf sprekende realisaties. 

De oplossing

CodeKick stond in voor de huisstijl, het webontwerp, webontwikkeling en de fotografie. Omdat de firma onder leiding van de vorige eigenaar gekend was in de regio, besloten we om de herkenbare huisstijl de behouden maar met een moderne touch. De nieuwe website werd hier het verlengde van waarbij de realisaties centraal staan, samen met de nodige informatie over de verschillende activiteiten.