Wij zijn codekick

Website
Bouwwerken DammeThijs Damme bouwde zijn ervaring op bij Monument Vandekerckhove NV. Een toonaangevend bedrijf dat naam en faam heeft verworven in renovatie en restauratie. 5 Jaar lang perfectioneerde Thijs Damme zijn ambacht tot in de puntjes en richtte na die periode zijn eigen onderneming Bouwwerken Damme op.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

In de eerste jaren van zijn zelfstandige activiteit werkte Thijs hard aan zijn reputatie en naamsbekendheid. Naast de vele mooie projecten kwam er ook een nieuwe werkkracht bij en pakte hij uit met herkenbare huisstijl. Bij die jonge onderneming hoorde uiteraard een nieuwe website. Ook Thijs was zich daarvan bewust en kwam bij ons aankloppen om die nieuwe website te laten ontwikkelen. De site moest overzichtelijk zijn met voldoende informatie over zijn aanbod aan diensten én ruimte bieden voor de voorstelling van zijn realisaties.

De oplossing

In overleg met Thijs bouwden we eerst de homepagina uit in de reeds gekende huisstijl. Eens de stijl van het webdesign vast stond, werkten we de informatiepagina’s uit die eenvoudig opgebouwd worden om de website future proof te maken. Want op deze manier komt de inhoud niet alleen mooi over op mobiele toestellen, maar kan Thijs zelf makkelijk aanpassingen aan de website doorvoeren.