Wij zijn codekick

Website
BatirunBatirun is een gebouwenloop door verschillende gekende gebouwen in Torhout. Je komt op plaatsen waar je anders nooit of zelden komt. Laat staan al lopend. Er stonden tijdens de eerste editie in 2017 meer dan 10 gebouwen op het programma.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Batirun is een nieuw, vervangend loopevenement dat voortvloeit uit de Rembert Corrida die jarenlang in Torhout werd gelopen. Het evenement kadert in een schoolopdracht voor de studenten sportleerkracht. De organiserende studenten waren op zoek naar een toffe en duidelijke website waar geïnteresseerden alle informatie over de loopwedstrijd konden terugvinden en zich tevens makkelijk online konden inschrijven in één van de 3 waves. 

De oplossing

CodeKick engageerde zich als sponsor voor dit evenement en bouwde de nieuwe website uit met achterliggend boekingssysteem met opvolgingsmails. De website werd opgebouwd met alle informatie over de wedstrijd in het achterhoofd. We kozen voor een onepager waarbij de belangrijkste info makkelijk af te lezen valt via icoontjes en een lijst met alle gebouwen die het event aansneed. Onderaan de webpagina vonden de deelnemers een inschrijvingsformulier terug waarbij ze zich voor één van de drie waves konden inschrijven. Eens ingeschreven ontving elke deelnemer een e-mail met betalingsinstructies.