Wij zijn codekick

Website
AF-interieurAF-interieur is gespecialiseerd in hoogwaardige privé-projecten en publieke ruimtes van ontwerp tot en met uitvoering. Jouw wensen en hun ervaring vormen de basis voor een conceptueel eindresultaat.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Het interieurbedrijf is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende firma die hoogwaardige projecten aflevert. Alleen viel die hoge kwaliteit niet af te lezen van hun website. En laat het internet nu één van de belangrijke aspecten zijn in de zoektocht naar een nieuw interieur. Het besluit stond voor AF-interieur dus vast: ‘wij hebben een nieuwe, maar vooral aantrekkelijke website nodig die de eigenheid van onze projecten uitstraalt en deze op een mooie en duidelijke manier naar voren kan brengen." 

De oplossing

CodeKick voorzag AF-interieur van een volledig nieuwe website op maat waarbij hun projecten centraal staan. Het nieuwe webontwerp straalt dezelfde moderniteit uit en ligt volledig in hun huisstijl. Om hun projecten volledig in de kijker te kunnen plaatsen kozen we voor een mooi uitgewerkte project detailpagina waar de surfer meer uitleg vindt over de  aard van het project en de verschillende foto’s van de uitgevoerde werken.