Wij zijn codekick

Aannemingen Seynhaeve


Scroll en ontdek het project

Website
Aannemingen SeynhaeveAls dochteronderneming van Seynhaeve Plastics is Aannemingen Seynhaeve de referentie in de regio Roeselare als het gaat om algemene dakwerken. De firma bouwde 6 generaties lang aan een team met vakbewame mensen die hun jarenlange ervaring en kennis in werken aan zowel hellende als platte daken voortdurend bijschaven.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Aanemingen Seynhaeve is niet alleen gespecialiseerd in dakwerken, ze plaatsen ook dakvensters, gevelbekleding en koper -en zinkwerk. En om alle diensten in de kijker te kunnen plaatsen gingen ze op zoek naar een betere visibiliteit. Vooral de nood aan een goed uitgekiende website die vindbaar is in google was groot. Het was dan ook onze voornaamste doelstelling om nieuwe klanten voor aannemingen Seynhaeve aan te trekken aan de hand van een duidelijk opgestelde website die voldoet aan alle SEO-eisen om te scoren in Google. 

De oplossing

In samenspraak met de klant werd er gekozen om elke aangeboden dienst apart op de website uit te werken. Om de verschillende onderverdelingen te bepalen, gingen we eerst aan de slag met een zoekwoordenonderzoek om te bepalen welke zoekwoorden het meest gebruikt worden in de sector om zo de slaagkansen van de website meteen een pak hoger te maken. Verder werkten we aan een interactieve manier om de referenties, die voornamelijk om renovaties gaat, voor te stellen. We kozen hier voor een voor/na concept waarbij de bezoeker zelf de voor en na foto’s kan bedienen.