Wij zijn codekick

Website
Advocaat DaenensPatrick Daenens is advocaat en gespecialiseerd in personen- en familierecht, vastgoed-, verkeers-, contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Met meer dan 30 jaar ervaring wordt hij regelmatig aangesteld als bewindvoerder of schuldbemiddelaar en heeft hij alles in huis om u met raad en daad bij te staan bij uw juridische vragen en geschillen. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij hem terecht.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Wie op zoek gaat naar een advocaat begint zijn zoektocht meestal bij Google en komt dan terecht bij ofwel een groot kantoor of een zelfstandige advocaat in de buurt. Ook Patrick Daenens wou deze klanten zeker niet mislopen. Hij was op zoek naar een geschikte partner die hem kon helpen om zijn nieuwe website te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat hij online gevonden wordt. 

De oplossing

CodeKick heeft voor meester Daenens een website gebouwd dat perfect bij zijn huisstijl past en de bezoeker alle informatie meegeeft over zijn specialisaties en diensten. De website wordt ondersteund door een eigen content managementsysteem waardoor Patrick Daenens zelf makkelijk en snel zaken op de site kan aanpassen of toevoegen.