Wij zijn codekick

Webapplicatie & website
VAPO HydraulicsVAPO Hydraulics is gespecialiseerd in hydraulische cilinders, groepen én volledige hydraulische systemen voor verschillende sectoren. Het bedrijf uit Dadizele richt zich in de productie van deze hydraulische producten 100% op de klant en de toepassing waarvoor de hydraulische uitrusting zal worden gebruikt. Met hun eigen en uiterst modern machinepark en degelijk onderbouwd kwaliteitssysteem kunnen ze elke dag hoogtechnologische producten afleveren aan diverse sectoren. De firma beschikt over een eigen service en repair team waardoor ze zeer klantgericht te werk kunnen gaan.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

VAPO hydraulics is actief in een markt waar heel wat internationale spelers actief zijn. Om zich van de concurrentie te onderscheiden willen ze zich 100% op de klant focussen en hun een unieke klantervaring aan te bieden. Om dit te realiseren besloten ze om ook de digitale weg in te slaan en hiervoor CodeKick in te schakelen. Ze waren op zoek naar een betrouwbare partner die hen stapsgewijs naar de top van de sector kan helpen via slimme en doordachte digitale toepassingen. 

De oplossing 

Nieuwe website

De eerste stap om hun aanwezigheid en bekendheid binnen de sector te vergroten was een nieuwe website. CodeKick koos voor een eenvoudig design met een duidelijke structuur waar de bezoeker makkelijk alle informatie terugvindt en zorgde voor de aanlevering van de tekstuele content. 

Webapplicatie

Daarnaast ontwikkelden we voor VAPO een webapplicatie die hen in staat stelt om elke bezoeker aan de firma te registreren. Of het nu een klant, leverancier of partner is. Op die manier kan VAPO precies bijhouden welke meetings of verkopen die dag plaats vonden. Elke bezoeker ontvangt na zijn of haar bezoek een e-mail waarin ze bedankt worden voor hun bezoek.