Wij zijn codekick

Webapplicatie
Mijn VerhuisMijn Verhuis is jouw administratieve partner tijdens je verhuis. Alle contracten die je kan bedenken, brengen ze in orde. Zo kan jij je focussen op inpakken, schilderen, meubels kopen... Ze zijn gespecialiseerd in het verhuizen van je energie-, telecom- en watercontracten. Ze vergelijken jouw bestaande contracten met verschillende leveranciers en stellen de best mogelijk optie aan je voor. Mijn Verhuis was op zoek naar een manier om hun aanvragen te managen en daar kwam CodeKick aan te pas. We ontwikkelden een online platform waar alle administratie gemanaged kan worden op een eenvoudige manier.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Omdat Mijn Verhuis de aanvragen die binnenkomen op de site, wilde managen op een betere manier besloten ze hiervoor aan te kloppen bij CodeKick. Mijn Verhuis is geen onbekende, we helpen hen al een tijdje met hun site en de online begeleiding (waaronder sociale media en e-mailmarketing). Juist om die reden begrepen we al snel waar ze naartoe wilden: een eenvoudig manier van aanvragen verwerken en dat deden we.

De oplossing

Om deze uitdaging aan te gaan besloten we te gaan voor een module op de bestaande site van Mijn Verhuis. Op die manier kunnen partners inloggen of klanten eenmalig een aanvraag indienen. Je kan je gegevens invullen, het type aanvraag kiezen en de diensten kiezen waarvoor je bij Mijn Verhuis terecht gekomen bent. Een complexe administratie omtoveren in een makkelijke aanvraag.