Wij zijn codekick

Webapplicatie
KeurhuisBij Keurhuis kun je terecht voor allerlei vastgoed gerelateerde keuringen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Van EPC-keuring tot plaatsbeschrijving. Ze onderscheiden zich van talloze concurrenten door hun persoonlijke aanpak waarbij snelheid en correctheid vaste waardes zijn. Keurhuis kwam aankloppen bij CodeKick voor de optimalisatie van hun aanvragen. Om deze aanvragen correct te kunnen bijhouden, vroeg dit om een stevig platform. Aansluitend verzorgen we hun sociale media met bijhorende advertenties. Een job voor Codekick!

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Keurhuis zorgt ervoor dat alle wettelijke vastgoedkeuringen correct verlopen. Omdat ze dagelijks talloze aanvragen ontvangen, had Keurhuis nood aan een systeem waarbij ze alles makkelijk en overzichtelijk konden opvolgen. Keurhuis staat gekend om zijn persoonlijke en snelle aanpak. Om de aanvragen te blijven binnenkrijgen, kwam ze met de vraag om hun te voorzien van digitale begeleiding onder de vorm van sociale media en Google Ads-campagnes.

De oplossing

We ontwikkelden een platform waar Keurhuis alle informatie kan bijhouden, overzichtelijk en gekoppeld aan elkaar. De klant kiest zijn/haar keuring(en) en Keurhuis verzorgt de opvolging tot in de details. Ook de klant kan dankzij een login zijn/haar aanvragen terugvinden.

Om klanten te blijven genereren, stelden we een straffe Google Ads-campagne op. Zoals je kan zien op de beelden hieronder, maakten we onder andere gebruik van beeldextensies op mobiele advertenties. We staan niet enkel in voor de advertenties, maar ook voor de organische sociale media posts en content marketing.