Wij zijn codekick

Website & online begeleiding
Zoete WensZeg het met een brownie in de brievenbus. Dat is wat Phaedra en haar zus Sarah in de kijker willen zetten met hun huisgemaakte (gepersonaliseerde) brownies. De twee zussen maken de brownies, wij bouwden de site van hun dromen met aansluitende online begeleiding.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Toen Sarah en Phaedra eind 2020 van start gingen met hun (gepersonaliseerde) brownies, besloten ze bij CodeKick aan te kloppen om hen online te begeleiden en een vernieuwing van de huidige webshop. Omdat Zoete Wens nog in de kinderschoenen stond, besloten de zussen om (vooral) in te zetten op het bereiken van merkbekendheid, en natuurlijk ook verkopen.

De oplossing

Na de vraag van Zoete Wens besloten we eerst de webshop onder handen te nemen en hier een functionele effectieve shop van te maken. Als je de site bezoekt, zul je zien dat je meteen op de webshop terecht komt en het hele aanbod huisgemaakte brownies voorgesteld krijgt. Zoete Wens koos om hun budget in te zetten op sociale media. Op basis van de door hen gekozen huisstijl, verzorgden we de organische posts en advertenties in een passende stijl.

 

Check Zoete Wens op Facebook en Instagram!