Wij zijn codekick

Online begeleiding
Mijn VerhuisMijn Verhuis is jouw administratieve partner tijdens je verhuis. Alle contracten die je kan bedenken, brengen ze in orde. Zo kan jij je focussen op inpakken, schilderen, meubels kopen... Ze zijn gespecialiseerd in het verhuizen van je energie-, telecom- en watercontracten. Mijn Verhuis vergelijkt jouw bestaande contracten met verschillende leveranciers en stellen de best mogelijk optie aan je voor. De klant was op zoek naar een partner om hun sociale media kanalen te onderhouden en hun site te boosten. Dat klonk als een perfecte uitdaging voor CodeKick, dus ging we die ook aan.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Mijn Verhuis kwam aankloppen bij CodeKick met de vraag om hun sociale media kanalen wervend te houden. Want we weten allemaal hoe belangrijk het is om online actief te blijven. Daarnaast is voor hen vaak een moeilijke zoektocht naar de geschikte deskundige voor de job. Tenslotte hadden ze graag een e-mailautomation gezien voor wie zich aanmeldt op een van de maillijsten. 

De oplossing

Om meer aanvragen te generen, verzorgt CodeKick sociale media-advertenties afhankelijk van de doelstelling. Ook verzorgen we hun sociale media kanalen om continuiteit te bereiken, van Facebook tot LinkedIn en Instagram. Geen platform te klein! Om ervoor te zorgen dat de recrutering van Mijn Verhuis in de toekomst vlotter kan lopen, werkten we in samenspraak met de klant een creatieve employer branding-campagne uit. Om een potentiële lead niet achter te laten, ontwikkelden we een e-mailautomation bij iedere aanvraag of inschrijving.

 

Benieuwd naar het resultaat? Check de Facebook-, Instagram- en LinkedIn-pagina van Mijn Verhuis.