Wij zijn codekick

Online begeleiding
Zekerhuis - Mijn Vastgoed Pensioen



Zekerhuis bestaat uit 3 componenten: immo, lenen en verzekeren. Mijn Vastgoed Pensioen valt onder de noemer lenen, omdat ze zich specialiseren in reconstitutiekrediet. Met dat krediet investeer je als zelfstandige vandaag in je toekomstige pensioenkapitaal om bovendien privé te investeren. Initieel gingen we van start met de site en bijhorende online begeleiding, maar Mijn Vastgoed Pensioen werd meer dan een site. Het werd een totaalproject waar we trots op kunnen zijn.

Bekijk de website

Ons
verhaal



De uitdaging

Omdat Mijn Vastgoed Pensioen nog in zijn kinderschoenen stond, kwam Zekerhuis aankloppen bij ons om hen van een website en online begeleiding te voorzien. Met Mijn Vastgoed Pensioen wilden Kenny, Mattijs en Wim een rekentool waarmee (potentiële) klanten hun eigen specifieke berekening van het reconstitutiekrediet online kunnen uitvoeren. Een gekend principe in de financiële wereld, maar in de markt gelanceerd door Zekerhuis. 

De oplossing

Zekerhuis wilde graag dat de huisstijl van de verschillende componenten (immo, lenen, verzekeren) in lijn lag met elkaar zodat ze een geheel konden vormen, en dat is wat we deden. We ontwikkelden een vernieuwde huisstijl voor Mijn Vastgoed Pensioen, gelijkaardig aan Zekerhuis. We stonden Mijn Vastgoed Pensioen bij in de ontwikkeling en lancering van hun project: van een concept tot de lancering van de huisstijl, de nieuwe site en de nodige online begeleiding aan de hand van sociale media en content marketing.