Wij zijn codekick

SEO-begeleiding
Elektriciteit By DesmedtElektricien Joris Desmedt bezit al meer dan 15 jaar ervaring en heeft zich verder gespecialiseerd in de installatie van domotica, automatisatie van poorten, verlichting en ventilatiesystemen. Eerlijk advies, oog voor detail, en een woord zijn voor hem erg belangrijk.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Elektriciteit By Desmedt is in een korte tijd sterk gegroeid. En bij die groei hoorde een herpositionering van zijn bedrijf. Joris koos voor een nieuwe huisstijl, nieuw logo en nieuwe website. Alleen werd voor dat laatste weinig rekening gehouden met SEO waardoor Joris zijn bedrijf niet naar voren kwam in Google. Heel jammer vonden wij dat. Dus gingen we de uitdaging aan om Joris zijn mooie website ook technisch heel sterk te maken.

De oplossing

De optimalisatie van Joris Desmedt zijn website begon bij een volledige audit van de huidige website. Alle belangrijke punten om op vlak van SEO te scoren, werden bekeken en opgesomd in volgorde van belangrijkheid. Na de audit volgde de technische uitwerking van de nieuwe site. 

We startten met een heus zoekwoordenonderzoek. Hoe zoeken mensen naar diensten binnen het vakgebied van elektriciteit? En welke woorden zijn populair? Op basis van dit onderzoek werd de site structuur bepaald en de content van de website opgebouwd. Het resultaat? Een website die graag gezien wordt door Google.