Medior .NET developer

Ben jij sterk in webontwikkeling? Weet jij wat een goeie webpagina, uitgekiende webapplicatie of software op maat nodig heeft om technisch goed te functioneren. Droom je bovendien van een vaste job in een omgeving waar je volop de kansen krijgt om te groeien en je kennis voortdurend bij te schaven? En dat in een bedrijf in volle expansie? Dan ben jij de Medior .NET developer die wij zoeken. Wij zijn CodeKick, een full-service digital bureau. Da’s 360 graden aan technische kennis, strategische concepten, grafische finesse en digitale oplossingen op maat. Als .NET Developer werk jij mee aan boeiende .NET projecten voor onze klanten of onze in-house ontwikkelde BLOX Software. Ben jij klaar voor de uitdaging?

"De missie van een CodeKick medior developer is om de optimale oplossing te zoeken voor onze klant"

Wij verwachten

 • Een krak in zijn vak die kennis heeft van ASP.NET MVC en HTML. Maar ook CSS, SQL, Entity Framework, C# en Javascript heb je onder de knie.
 • Een communicator, die weet dat het succes van je opdracht schuilt in de communicatie en het spreken met mensen. Je neemt de briefing op een verwerkt deze direct. Je hebt geen schrik om zelf initiatief te nemen, dieper te graven naar de kern van het probleem en zowel de klant als je collega’s de weg te wijzen.
 • Een problem solver met verantwoordelijkheidsgevoel, die samen met een projectmanager elke stap van het development proces beheerst. 

 

Jij zal

 • Webprojecten ontwikkelen en je collega developers ondersteunen. Je programmeert functionaliteiten en integreert modules.
 • Aan de slag gaan met je kunstjes van HTML, CSS en JS om een top webapplicatie of website te bouwen.
 • Meebouwen aan onze eigen ontwikkelde software. Je werkt aan een efficiënte webomgeving, denkt mee aan nieuwe features en modules en ontwikkelt ze.
 • Brainstormen met de UI/UX designer om de usability en look & feel van je applicatie of website te verbeteren of te optimaliseren.
 • Je laten bijstaan door een ervaren .NET team.

 

Jij bent

 • .NET developer met minstens 2 jaar ervaring. Je behaalde een bachelor of master in IT en beschikt zo over de nodige kennis en skills om een top digitale oplossing voor de klant mee te ontwikkelen.
 • Een ondernemende teamspeler, die niet meteen opgeeft wanneer iets niet meteen lukt. Je ontdekt, test en leert zo samen met het team de allerbeste oplossing te vinden voor de klant. Maar je kan evengoed zelfstandig werken en je werk analyseren.
 • Een enthousiaste en leergierige persoon. Je volgt de laatste trends en technologieën op de voet op en wilt deze maar wat graag beheersen.

 

 

Wij zijn

Wij zijn CodeKick, de all-in-one partner die bedrijven helpt om digitaal te groeien. We zetten ze op weg met hun digitalisering en stomen ze klaar voor de toekomst met een doelgerichte aanpak en de juiste digitale oplossingen. We zijn een sterk en flexibel team in volle groei op zoek naar talenten die ons nog verder brengen dan vandaag en gericht meewerken aan een sterk digitaal landschap voor onze klanten.

Je komt terecht in een bruisende omgeving met enthousiaste collega’s die beschikken over een gezonde dosis (nerdy) humor. We staan te popelen om jou te leren kennen!

 

Goesting om te starten? 

Overtuig ons dan met je CV, sterke motivatie en LinkedIn profiel.
Mail naar jobs@codekick.be

We wensen je graag heel binnenkort te ontmoeten. Uiteraard behandelen we je kandidatuur strikt vertrouwelijk.