Keurhuis

Bij Keurhuis kun je terecht voor allerlei vastgoed gerelateerde keuringen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Van EPC-keuring tot plaatsbeschrijving. Ze onderscheiden zich van talloze concurrenten door hun persoonlijke aanpak waarbij snelheid en correctheid vaste waardes zijn. Keurhuis kwam aankloppen bij CodeKick voor de optimalisatie van hun aanvragen. Om deze aanvragen correct te kunnen bijhouden, vroeg dit om een stevig platform. Aansluitend verzorgen we hun sociale media met bijhorende advertenties. Een job voor Codekick!

Centraal overzicht dankzij optimalisatie

Keurhuis zorgt ervoor dat alle wettelijke vastgoedkeuringen correct verlopen. Omdat ze dagelijks talloze aanvragen ontvangen, hadden ze nood aan een systeem waarbij ze alles makkelijk en overzichtelijk konden opvolgen. Keurhuis staat gekend om zijn persoonlijke en snelle aanpak. Keurhuis was op zoek naar een platform waar al hun aanvragen digitaal bijgehouden konden worden.

We ontwikkelden een platform waar Keurhuis alle informatie kan bijhouden, overzichtelijk en gekoppeld aan elkaar. De klant kiest zijn/haar keuring(en) en Keurhuis verzorgt de opvolging tot in de details. Zo kunnen ze er onder andere de status van hun keuring opvolgen en alle nodige documenten raadplegen. Ook vastgoedpartners kunnen hun aanvragen plaatsen.

 

Digitale begeleiding en plus

Om aanvragen te blijven binnenkrijgen, kwam Keurhuis met de vraag om hen te begeleiding door het hele marketinggebeuren. Met plezier gingen we weer aan de slag! Dit keer stelden we een straffe Google Ads-campagne op. We maakten onder andere gebruik van beeldextensies op mobiele advertenties. We staan niet enkel in voor de advertenties, maar ook voor de organische sociale media posts en content marketing zoals nieuwsberichten met de laatste wettelijke verplichtingen.

Eens dit alles lopende was, en met succes, kwam Keurhuis naar ons toe met de vraag een nieuwe website en logo te ontwerpen. Ook hier konden we natuurlijk geen neen tegen zeggen en gingen we aan de slag.

"Eens je ervoor kiest om met je bedrijf te gaan digitaliseren, geef je jezelf groeikansen."