Found-it

Found-it is een app gemaakt door en voor zelfstandigen actief in de bouw- en industriesector. Dankzij de app kunnen zelfstandigen snel en eenvoudig opdrachten of werkkrachten vinden. Ben je op zoek naar een extra werkman (of -vrouw), dan kun je dit makkelijk aangeven in de app. Of zelf een extra klus nodig? Ook dan kan je bij Found-it terecht met jouw vraag. De firma is als het ware een helpende hand voor talloze zelfstandigen. Om het concept te lanceren, stond CodeKick in voor het webdesign, ontwikkelen van de applicatie en online communicatie.

De app voor en door zelfstandigen

Begin 2020 werden de fundamenten van Found-it gelegd. Eigenaar Nathan kwam naar ons toe met een idee, die we op onze beurt omzette in een concreet concept: een huisstijl, een website, een webapplicatie en bijhorende online begeleiding. Dankzij Found-it kunnen talloze zelfstandigen een extra werkkracht vinden of een vrij moment invullen door een ander bedrijf (tijdelijk) te versterken.

Om het concept te vertalen in werkelijkheid, gingen we van start met het bouwen van een huisstijl voor dit jonge bedrijf. Eens de huisstijl goedkeuring kreeg, begonnen we aan de uitwerking van de site en de app. Op de site vind je alle nodige informatie van A tot Z. Om effectief aan de slag te gaan, download je de app. Hier kun je extra werkkrachten of werkgelegenheden vinden.

"Soms heb je een helpende hand nodig bij het zoeken van een nieuwe job of extra werkkracht. En die hand reiken we met Found-it uit."