Wij zijn codekick

Gebeten door de digitale wereld
& gedreven voor jouw webproject


Ontdek onze diensten

Webapplicaties
op maatDe tijd dat iedereen van 9 tot 5 op kantoor is, ligt al lang achter ons. Meer en meer mensen werken al eens van thuis uit of zijn de baan op. Niets is dan handiger dan een webapplicatie die vanaf eender welk toestel met een internetverbinding geraadpleegd kan worden. De mogelijkheden van een webapplicatie zijn eindeloos. Van een online bestelsysteem tot een tool voor projectbeheer. Van budgetopvolging tot taakbeheer van uw team. Maar onze developers luisteren vooral graag naar wat jij in een webapplicatie wil gieten. Ze vertalen jouw idee om in een applicatie 100% op jouw maat om je bedrijfsdoelstellingen te halen.

Ja, dit heb ik nodig

Website
op maatJe wil een website laten maken in plaats van het zelf te doen? Dat is een prima keuze. Want op die manier ziet je website er professioneel uit. En geef nu toe: dat verdient jouw bedrijf, nietwaar? Maar toch wil je ook graag zelf voldoende input geven, iets wat volledig op maat én makkelijk aan te passen is? Geen probleem. CodeKick tikt alle vakjes aan. We bouwen jouw nieuwe website 100% op maat en starten altijd vanuit jouw behoeften, persoonlijke smaak en huisstijl. Op die manier kunnen we een uniek project realiseren waarbij de inhoud bovendien makkelijk door jou aan te passen is in ons CMS-systeem. Wil jij graag weten hoe jouw toekomstige website eruit zal zien? Contacteer ons snel. Of neem een kijkje naar onze gerealiseerde projecten.

Ja, ik wil een unieke website op maat

SEO, ERP & Software
AdviesERP doet bij jou niet meteen een belletje rinkelen? Geen paniek. Bij ons wel. SEO, SEM, Facebook, Twitter, e-mailmarketing, … . We nemen het bij CodeKick heel serieus. We zijn er namelijk van overtuigd dat een website en je onderneming beter scoort als je ook de andere digitale kanalen inzet, maar bovenal juist inzet. We helpen je wegwijs in deze digitale Jungle en zorgen ervoor dat je het juiste strategische pad volgt en hiervoor de correcte tools inschakelt. Grijp nu je kans en pluk de vruchten ervan.

Ja, boost mijn online resultaten

Blox
softwareAls ondernemer wil je jouw bedrijf steeds verbeteren en elke dag opnieuw naar een hoger niveau tillen. En dan kom je weleens tot de conclusie dat bepaalde gewoontes en processen niet meer aan je eisen of die van je klanten voldoen. CodeKick helpt jou je bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van functionele en flexibele Software op maat. We vertrekken hierbij vanuit jouw organisatie en bepalen samen met jou welke functies de software moet beschikken. Het opgezette systeem is volledig door jou te beheren en kan indien nodig gebruik maken van eerder aangekochte software als ondersteuning of aanvulling.

Optimaliseer jouw administratie