Ben jij klaar voor een website die scoort?

Een website die gevonden wordt en scoort bij je potentiële klanten. Droom jij daar ook van? Onze ervaren experten denken met je mee om je bedrijf online te laten scoren. Of je nu producten wil verkopen of leads genereren. Wij gaan met je vooropgestelde doel aan de slag om jouw nieuwe website te ontwikkelen. Professioneel en betaalbaar.

Wat zijn jouw bezorgdheden?

Ik heb geen website
🚫
  • Ben je net gestart met je zaak? Of ben je al een gevestigde waarde, maar je bent online nog niet vindbaar? Wij zetten je op weg in de digitale wereld.
Ja, help mij
ik word online niet gevonden
🕵
  • Verlies je dagelijks potentiële klanten omdat je online niet wordt gevonden? Wij zorgen voor een plaatsje tussen de eerste zoekresultaten
Plaats mij in Google
Mijn website is verouderd
👴
  • Is je website blijven steken in de nillies? En heeft hij nood aan stevige opknapbeurt? Onze digitale experten brengen je website terug helemaal up-to-date en fris.
Pimp mijn website
Mijn website is niet responsief
📵
  • 10 keer inzoomen met je vingers? Je telefoon draaien? Of content die je helemaal niet kan lezen op je smartphone? CodeKick zorgt voor een website die zich eenvoudig laat bekijken op mobiele toestellen.
Maak mij zichtbaar op mobiel
Ik kan mijn website niet zelf aanpassen
✏️
  • Moet je altijd bellen naar je webbureau om een aanpassing aan je website te regelen? Dat is verleden tijd. Een CodeKick website kan jij volledig zelf beheren en aanpassen.
Ja, toon mij die admin
Mijn website werkt niet
⚠️
  • Werkt je website plots niet meer? Een foutmelding waar je geen idee van hebt waarom je die krijgt? Wij zorgen voor een nieuwe website mét support en zorgen ervoor dat je website online blijft.
Ja, los de foutmelding op
Annelies, AF-interieur

"Al van bij het eerste gesprek hadden we meteen een goeie klik met CodeKick. En die klik is er gedurende de ganse samenwerking gebleven. Zowel tijdens de ontwikkeling van onze website als erna. De project manager begreep heel goed naar wat we op zoek waren en het eindresultaat is een website die gemaakt is zoals wij hem in gedachten hadden. Bovendien krijgen we bij vragen en problemen altijd snel een antwoord of oplossing toegereikt, in verstaanbare taal. Niet geautomatiseerd, maar persoonlijke support waar nog tijd voor genomen wordt. Kortom: wij zijn heel tevreden."

Christophe, Koffiebranderij Dumolyn

"Als koffiebranderij hebben we een passie voor koffie. Bij CodeKick vind ik eenzelfde passie terug, maar dan voor alles wat met online communicatie en zichtbaarheid te maken heeft. Ondertussen vertrouwen we al jaren onze online communicatie toe aan CodeKick die onze website, 2 webshops én onze social media kanalen vorm heeft gegeven en doen groeien. We kunnen altijd rekenen op een autonome werking en trendy uitwerking van onze communicatiekanalen. Steeds met kennis van zaken gaan ze aan de slag om mijn vooropgestelde doelstellingen te halen." 

Wat vinden wij belangrijk?Bij CodeKick gaan we voor een persoonlijke aanpak bij de bouw van je nieuwe website. Of je nu de look & feel van je bestaande site wil updaten. Of een volledig nieuwe website wil lanceren. Wij gaan met jou in dialoog om de identiteit van je merk te begrijpen en die perfect te vertalen naar een digitale oplossing op maat van je bedrijf. Gebaseerd op een doordachte digitale strategie en gebruiksvriendelijk design gaan onze digitale experts aan de slag om een website te bouwen die werkt. Zo openen we samen met jou de deur naar betere business.

Optimalisatie voor Google

Wij zorgen dat jouw website goed scoort in Google & andere zoekmachines. Hij voldoet aan alle regels van de SEO-kunst.

Responsief webdesign

Mobiele toestellen worden alsmaar belangrijker. Daarom zorgen wij voor een website die scoort op alle apparaten: van smartphone tot tablets.

Zelf beheerbaar

Wij bouwen je website op maat, maar dankzij een super gebruiksvriendelijk beheersysteem kan je zelf alles updaten wanneer je dat wil.

Resultaatgericht

Of je nu meer merkbekendheid wil creëeren, leads wil genereren of meer verkopen wil realiseren. Wij gaan met jouw vooropgestelde doel(en) aan de slag.

Inzicht in je websiteprestaties

Meet je doelen en ga na hoeveel bezoekers jouw website genereert, welke pagina's populair zijn en maak van je website een echt werkinstrument!

Premium Support & Onderhoud

Krijg ondersteuning en inzichten van een online expert om je website tot het hoogste niveau te tillen. Ook nadat je website online staat.

Bel ons

Niet gevonden wat je zocht? Of meteen een afspraak inplannen? 
Onze experts, koffie (of iets anders) staan voor je klaar!

050 73 40 01

Contacteer ons