CodeKick is genomineerd voor de Trends Gazellen 2023!

Met trots kunnen we meedelen dat CodeKick genomineerd is voor de Trends Gazellen prijs van 2023. Als, al zeggen we het zelf,  relatief jong bedrijf heeft CodeKick een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de oprichting en vestigden we ons als een belangrijke speler in de software-industrie.

CodeKick richtte zich de afgelopen jaren op het ontwikkelen van op maat gemaakte software-oplossingen voor bedrijven van verschillende groottes en industrieën. Onze snelle en flexibele aanpak en sterke focus op het creëren van waarde voor onze klanten door middel van innovatieve oplossingen liggen aan de basis van ons succesverhaal.

De nominatie voor Trends Gazellen 2023 is dan ook een erkenning voor de inzet en het harde werk van het CodeKick team. Het bevestigt niet alleen dat we een gezond bedrijf zijn, maar ook een onderneming waar het aangenaam werken is. Dat laatste zorgde er weer voor dat we in 2 jaar tijd ons personeelsbestand bijna verdrievoudigden.

Als genomineerde voor Trends Gazellen 2023 krijgt CodeKick de kans om zich te meten met andere snelgroeiende bedrijven in West-Vlaanderen. Hoewel de nominatie een leuke bevestiging is van ons goede werk, blijven we ons richten op het leveren van hoogwaardige software-oplossingen en het creëren van waarde voor klanten. De groei en innovatie in de snel evoluerende software-industrie zal hier automatisch uit voortvloeien.

De uitreiking vindt plaats op 15 maart. We kijken alvast uit naar het resultaat, maar zijn nu al uiterst tevreden met onze nominatie.