CBgroep

CBgroep is gespecialiseerd in luchtzuiveringsinstallaties voor de landbouw- en industriesector. Een familiaal bedrijf dat mensgericht onderneemt en hun klanten de beste oplossing biedt. Om de klanten te ontlasten, zorgt CBgroep voor alle administratieve en technische aspecten die gepaard gaan met je luchtzuiveringsinstallatie. Samen en met een passie voor een optimaal leefmilieu voor mens en dier. Nadat ze hun huisstijl in een nieuw jasje staken, bezorgde CodeKick hen een vernieuwde site.

Een krachtige website die zegt waar het op staat

Toen Stijn, drijvende kracht achter CBgroep, besliste dat het tijd werd om zijn realisatie in een nieuw jasje te steken, hoorde daar vanzelfsprekend ook een vernieuwde site bij. Met plezier stemden we toe in een samenwerking met Stijn en zijn team. Nadat de huisstijl bepaald werd, konden onze experts van start gaan met het design van de website.

In dit boeiende project stond CodeKick in voor het ontwerpen van de site. In samenspraak met CBgroep kozen we voor een realistische en duidelijke site. Omdat het bedrijf actief is in verschillende sectoren zorgden we voor een overzichtelijk aanbod van de verschillende luchtzuiveringsinstallaties en toebehoren.

"Een goede website vertelt een verhaal. Het verhaal van je onderneming: de doelen, de correcte waarden en normen, het imago dat je wil hebben... noem maar op. Dit allemaal in combinatie met een functioneel en catchy design."