Wij zijn codekick

Website
Schilderwerken VanhaelewynAl jaren verzorgt schilderwerken Vanhaelewyn binnen- en buitenschilderwerken en het kaleien van gevels. Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten kan je bij Vanhaelewyn terecht. Met grote passie staat de firma paraat om jouw project met de nodige fijne afwerking, klantvriendelijkheid en kwaliteit aan te nemen en op te volgen.

Bekijk de website

Ons
verhaalDe uitdaging

Al meer dan 12 jaar draagt Davy Vanhaelewyn het vakmanschap hoog in het vaandel. Door de passie voor rustieke en klassieke interieurs en bouwstijl is Davy uitgegroeid tot een gespecialiseerd vakschilder. Niet elke schilder heeft de techniek van kaleiwerken onder de knie. En dat wou Davy maar al te graag in de kijker plaatsen. Hij was online nog niet terug te vinden en was op zoek naar een online visitekaartje waar zijn realisaties voor zich spreken.

De oplossing

CodeKick stond in voor het webontwerp en huisstijl, webontwikkeling en de fotografie. In samenspraak met de klant kozen we ervoor om de realisaties van de schilder prominent naar voor te laten komen op de website onder het motto: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het eindresultaat is een website waar de bezoeker (en Google) de nodige informatie terugvindt en zich kan laten inspireren door de prachtige realisaties.