Wij zijn codekick

6 redenen waarom jij Microsoft Office 365 moet hebben

6 redenen waarom jij Microsoft Office 365 moet hebben

24/01/2017

Weet jij wat je hebt moeten doen om te staan waar je nu staat? Gewoon kijken naar hoe de wereld aan je voorbijging, is waarschijnlijk niet jouw antwoord. Innovatie en zoeken naar opportuniteiten daarentegen liggen misschien al dichter bij de waarheid. Niet?Ook in onze sector is dat laatste het juiste antwoord. De IT-sector heeft in het voorbije decennia een enorme boost gekregen. Nieuwe oplossingen en nieuwe producten versnellen en vergemakkelijken niet alleen jouw manier van werken. Nee. Ze brengen zelfs nieuwe mogelijkheden met zich mee. En was dat nu niet net hetgeen belangrijk was om te blijven groeien? 

Jammer genoeg gebruiken nog veel bedrijven verouderde IT-technologieën, die niet meegegroeid zijn. Waarom? Vele zaakvoerders vinden dat hun systeem ‘goed genoeg’ werkt, denken aan grote kosten die verbonden zijn aan ‘verandering’ of ze hebben geen flauw idee van wat IT vandaag allemaal kan. 

Wel, Office 365 van Microsoft is een krachtig voorbeeld van hoe sterk de IT-wereld vandaag is. Het combineert je vertrouwde tools met een waaier aan extra mogelijkheden. Waarom ook jij O365 moet hebben zetten we hieronder graag even op een rijtje: 

 

1. Werk overal en op elk toestel

Omdat Office 365 in de Cloud werkt, kunnen jouw medewerkers overal productief zijn. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.

2. Een rugzak vol met tools

Naast de gekende officetoepassingen, biedt Office 365 opslag in de Cloud met OneDrive, Skype for Business, OneNote en nog veel meer. Nog beter: je hebt zelfs altijd de nieuwste versie ter beschikking.

3. Yammer

De samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer laten jouw medewerkers toe om contact te leggen met de juiste personen, onderling informatie uit te wisselen en een goede projectcoördinatie te garanderen. Zo kunnen ze meer doen in minder tijd.

4. Werk in de Cloud

Moet een toestel vervangen worden of wil je snel iets bewerken? Dan kan jij online aan al jouw bestanden die op OneDrive staan, zonder Office lokaal te installeren.

5. Een feilloze migratie

Wij zorgen ervoor dat jouw data en e-mails allemaal worden overgezet. Je mag dus op je twee oren slapen, al je gegevens blijven bewaard.

6. Groei mee met uw bedrijf

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Wil je alleen een mailbox? Dat kan. Door verschillende producten te combineren zorg je ervoor dat je voor iedere gebruiker tools op maat krijgt. Een nieuwe medewerker? Geen probleem, wij maken meteen een nieuwe gebruiker aan.

Ben je helemaal overtuigd van de IT-kracht en wil je een nieuwe start met Office 365? Stuur ons dan snel een mailtje op info@codekick.be. We bezorgen je een competitieve offerte en een heleboel nieuwe mogelijkheden om te blijven groeien.